Trainingen

Wat bieden we aan

We bieden een basistraining aan waarbij kinderen in 8 lessen leren om stevig te staan, zich goed te focussen en een groter zelfvertrouwen krijgen.

We werken aan beheersing en verwoorden van gevoelens. Kinderen hebben na deze 8 lessen meerdere manieren geleerd om in een conflictsituatie te handelen.

Tijdens de training werken we aan individuele doelen die in overleg met de ouders samen met het kind worden opgesteld. Hierdoor worden kinderen ook eigenaar van hun eigen leerproces.

Waar en wanneer

We bieden de trainingen aan in Leidsche Rijn Utrecht (Terwijde).

De training in Leidsche Rijn wordt aangeboden in de speelzaal van OBS Waterrijk. Deze bevindt zich aan de Musicallaan 102 (ingang achter de school, langs het fietspad)

Een training duurt 8 weken. Tijdens schoolvakanties is er geen training.

Er zijn per groep slechts 16 plekken beschikbaar en wie het eerst komt, het eerst maalt.

Is jouw kind jonger of ouder? Vraag dan naar de mogelijkheden, we proberen steeds een passende oplossing te vinden.

Wegens andere verplichtingen geven wij voorlopig geen trainingen meer. Het is nog niet bekend óf en wanneer we weer trainingen zullen aanbieden. Een bericht achterlaten mag zeker, dan wordt u op de hoogte gehouden van een eventuele volgende training.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de eerstvolgende training, stuur dan een berichtje met naam en mailadres, dan ontvangt u als eerste een notificatie als de inschrijving is geopend.

Kosten

De kosten voor de basistraining bedragen €180 per kind voor de volledige training.